dijous, 26 de juny del 2014

Es troben a València dos gossets dins d'un contenidor minuts abans de passar el camió encarregat de recollir el fem (Si has de decidir per ells Fes-ho be!!

Aquestes dues cries foren trobades a finals del passat més de Maig a un contenidor de fem a més de ser dipositats dins d'una bossa de tancament hermètic. L'autor dels fets condemnà dues vides sense cap opció.

Els dos essers vius lluitaren per les seues vides, ja que era l'únic que els quedava, esperar que algú humà els rescatara. Quan ja estaven agonitzant entre la vida i la mort es va obrir la porta del contenidor, aquesta vegada era just el contrari, la persona que els trobaria apostaria per donar-los de nou l'oportunitat de viure. Aquests dos animals de sexes diferents viatjaren cap a Tavernes de la Valldigna on gaudeixen lliurement de la vida, allò que tots tenim dret.




Hui són feliços al costat de Maria Magraner, la seua nova mare adoptiva, qui li ha donat l'oportunitat de seguir respirant a més de tornar-los el seu dret a viure.
Aquests fets de maltractament animal es repeteixen en diverses ocasions sense pensar que és molt més humà demanar ajuda per ells que alçar la tapa d'un contenidor i abandonar-los, com si es tractara d'un objecte vell.


Des de La informació del País Valencià volem destacar la bona acció de Maria i que ella siga exemple de solidaritat i dignitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada