dilluns, 24 de març del 2014

El grup Valler (de Tavernes de la Valldigna), LA FÍSTULA VALLKÀNIKA ens presenten un tema que ens identifica als Valencians

Ja fa dies que està circulant per les Xarxes socials, la lletra d'una cançó de la Fístula Vallkànika, es tracta de "Som País Valencià".

El grup Valler va publicar, farà uns mesos, una entrada a Facebook amb la lletra de la cançó i començà a ser compartida desmesuradament fins a expandir-se a tot arreu per les xarxes. En veritat la lletra resulta ser molt interessant però...I la música? Serà de les mateixes característiques?

Doncs ha arribat el moment de poder-ho sentir!! Ahir diumenge (Dia 23 de març), el grup valler es desplaçaren al REAL per a enregistrar els seus primers temes a l'estudi de gravació "CAMBRA RECORDS". Un dels temes elegits per la majoria del grup fou l'anomenat "SOM PAÍS VALENCIÀ", ja que ens conten que la gent demana gravacions des del moment que fou compartida la lletra. 


Hui ens ha anunciat un dels components que a partir de la mitjanit està el vídeo disponible per a tot aquell que vulga veure'l o descarregar-lo. 





Des de La informació del País Valencià volem desitjar el millor per al grup i a veure si hi ha sort i es comparteix el vídeo tantes vegades com ha sigut compartida la famosa lletra!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada